Suspended Green Walkway Connects Two Offices Mid-Air

Zalewski Architecture Group in Poland has created an innovative way to provide office employees with a green space at the office. In Gliwice, Poland, several office buildings are joined together by a communal courtyard. The courtyard is stone, and rather bare. The architects at Zalewski came up with a unique way for workers to enjoy the sunshine. A suspended pathway hangs over the courtyard. It’s shape supplies employees with an interesting pathway to enjoy on their lunch hour. The walkway itself is thin in width to allow for more sunlight to reach the courtyard below. Additionally, it is mirrored to create a nice aesthetic when looking at it from below.

What Do You Think?

Like Us For More!
Like us on Facebook to get your daily dose of goodness!
Marvelous is a digital magazine that explores natural and human wonders.
Already a fan? Then click here to close.
X
Click Below To Share With Your Friends!
close